Praktijkinformatie

Spreekuren

Mocht u overwegen een afspraak te maken bij de huisarts kijk dan ook eens op thuisarts.nl. Hier is veel nuttige informatie en advies te vinden over veel voorkomende gezondheidsproblemen en klachten.

Spreekuren

Wij willen u vragen altijd eerst telefonisch een afspraak te maken voordat u langs komt. Er is geen inloopspreekuur en om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u om niet zonder een afspraak langs te komen.
.
De assistente zal naar de aard van uw klachten vragen zodat zij, samen met u, kan bepalen of er haast bij de afspraak is of dat er bijvoorbeeld meer tijd voor u ingepland dient te worden. De assistente heeft ook een beroepsgeheim.

Via het portaal zijn er iedere week 2 plekken beschikbaar voor het maken van een afspraak. U kunt hierbij aangeven om wat voor afspraak het gaat.

Komt u terug met een eerder besproken klacht of probleem dan heeft het de voorkeur een afspraak te maken met dezelfde huisarts
.
Kijk ook eens op thuisarts.nl. Hier vindt u veel goede informatie en uitleg over veel voorkomende aandoeningen en klachten.

Telefonische afspraak

U belt naar de praktijk en u vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan op een afgesproken tijdstip terug.

Beeldbellen

Wij zijn op kleine schaal gestart met het aanbieden van beeldbel consulten. Heeft u hier interesse in laat dit dan weten aan de assistente bij het maken van de afspraak.

Huisbezoek

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, omdat u te ziek bent of erg slecht ter been, kan de huisarts u thuis bezoeken. Het is dan prettig als u voor 10.00 belt om een visite aan te vragen zodat deze tijdig ingepland kan worden.

Spoedgevallen

Bij levensbedreigende situaties belt u 112
.
Bij spoedeisende klachten kunt u van 8.00-17.00 de praktijk bellen op 020-6671151 en gebruik maken van keuze 1. Wij willen u vragen geen misbruik te maken van de spoedlijn, dit is zeer storend voor de huisarts en andere patiënten.
.
Buiten onze openingstijden kunt u bij spoedeisende klachten terecht bij de Huisartsenpost West Jan Tooropstraat 164 (naast SEH van het OLVG West (voorheen Sint Lucas Andreas) 1061 AE Amsterdam. U dient dan ook altijd eerst te bellen voor een afspraak: 088-0030600

Avond-, Nacht- En Weekenddienst (ANW)

Huisartsenpost West

Jan Tooropstraat 164, naast de SEH van het OLVG West
(voorheen Sint Lucas Andreas Ziekenhuis)
1061 AE Amsterdam
Tel: 088 0030600
.
ALTIJD EERST BELLEN

Praktische informatie

De praktijk is gevestigd op de eerste etage en is bereikbaar per trap, roltrap en lift. In de buurt onze huisartsenpraktijk bevindt zich o.a. een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een diëtiste, een verloskundige en een logopediepraktijk.

Inschrijven wachtlijst nieuwe patiënten

Helaas kunnen wij door plotselinge uitval in ons team geen nieuwe patiënten aannemen. Zodra de situatie verbetert zal dat hier te lezen zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om ons hierover niet te bellen omdat de telefoon momenteel fors belast is.

Mocht u interesse hebben zich in de toekomst bij ons in te schrijven als nieuwe patiënt dan kunt u wel uw naam en contact gegevens aan ons doorgeven door het interesse formulier in te vullen en aan ons te mailen (info@heroshuisartsen.nl). Zodra er dan meer duidelijkheid is over de toekomst van de praktijk en wij weer open gaan voor nieuwe inschrijvingen zullen wij u benaderen om te vragen of u zich wilt inschrijven. Helaas kunnen we nog niet aangeven wanneer dat zal zijn maar meest waarschijnlijk wel binnen 3 maanden. Nieuwe inschrijvingen zullen dan mogelijk zijn voor patiënten die wonen in postcode gebied 1068 en 1069

Mocht u dus op korte termijn een nieuwe huisarts nodig hebben dan moeten wij u adviseren een andere praktijk te benaderen.

Veel dank voor uw begrip en wie weet tot ziens!

Opleiding-/Stageplekken

Helaas hebben wij door een ruimte tekort momenteel geen mogelijkheid voor het bieden van een opleidings of stage plek voor bijvoorbeeld huisartsen in opleiding of co-assistenten. Mogelijk dat dit in de toekomst zal veranderen. In dat geval zal dat hier direct kenbaar worden gemaakt.

Herhaalmedicatie

Het aanvragen van recepten kan op verschillende manieren:

  • Via de receptenlijn (020-6671151 keuze 2). 24 uur/dag, 7 dagen/week
  • Via de website 24 uur/dag, 7 dagen per week
  • Inleveren van medicijnverpakking bij de balie

.
LET OP: De levertijd van medicijnen verschilt per apotheek.
.
Bestel uw herhaalmedicatie op tijd!
.

Uitslagen

Uitslagen kunt u telefonisch opvragen na 10.30.

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30-10.30, 11.00-12.00 en van 14.00-16.00.

Medewerkers

Karen Reinds (huisarts)

Rasjna Gahar (huisarts)

Joris Hogewind (huisarts)

Soumaya Elfazazi (verpleegkundige, POH diabetes en cardiovasculair risico management)

Marja Groenewoud (POH ouderen en praktijkmanagement)

Marga Noz (psycholoog, POH GGZ)

Miryam (assistente)

Janet Veenstra (assistente)

Femidah (assistente)

Klachtenprocedure

Als huisartsenpraktijk willen wij ons werk graag zo professioneel mogelijk uitvoeren en vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u geen goed gevoel heeft over het contact met onze praktijk. Zo vindt u bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of heeft u de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren.
.
U kunt uw klacht of opmerking indienen door zich rechtstreeks tot een van onze medewerkers te wenden. Eén van onze medewerkers neemt uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.
.
Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer: 088-0229190.
.
Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschillen instantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.
.
Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl.

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
thuisarts
reisprik

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo
Translate »
Call Now Button