Wachtlijst en interesse formulier nieuwe patienten

Wachtlijst en interesse formulier nieuwe patienten

Helaas kunnen wij door plotselinge uitval in ons team geen nieuwe patiënten aannemen. Zodra de situatie verbetert zal dat hier te lezen zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om ons hierover niet te bellen omdat de telefoon momenteel fors belast is.

Mocht u interesse hebben zich in de toekomst bij ons in te schrijven als nieuwe patiënt dan kunt u wel uw naam en contact gegevens aan ons doorgeven door het interesse formulier (klik hier) in te vullen en aan ons te mailen (info@heroshuisartsen.nl). Zodra er dan meer duidelijkheid is over de toekomst van de praktijk en wij weer open gaan voor nieuwe inschrijvingen zullen wij u benaderen om te vragen of u zich wilt inschrijven. Helaas kunnen we nog niet aangeven wanneer dat zal zijn maar meest waarschijnlijk wel binnen 3 maanden. Nieuwe inschrijvingen zullen dan mogelijk zijn voor patiënten die wonen in postcode gebied 1068 en 1069

Mocht u dus op korte termijn een nieuwe huisarts nodig hebben dan moeten wij u adviseren een andere praktijk te benaderen.

Veel dank voor uw begrip en wie weet tot ziens!Translate »
Call Now Button